Yritys

Suurten kokonaisuuksien ammattilainen pääkaupunkiseudulla!

Veljekset Nuutinen Oy on kiinteistö- ja huoneistosaneerausten vastuullinen ammattilainen. Toimimme projekteissa pääurakoitsijana sekä palvelemme yrityksiä ja yksityisiä asiakkaita.

Meiltä saatte myös monipuolisesti tuotteita ja palveluita kotien keittiöihin, kylpyhuoneisiin, vaatehuoneisiin, eteisiin ja muihin säilytyskalusteisiin liittyen.

Ammattitaidolla teemme ja toimitamme kaikkea tätä

  • keittiölinjasaneeraukset
  • liiketilaremontit
  • korjausrakentaminen
  • profiililistat

Aloitimme toimintamme vuonna 2001 omalla OLIVE-keittiökalustevalmistuksella, mutta olemme vuosien saatossa monipuolistaneet toimintaamme voidaksemme palvella asiakkaitamme aiempaakin paremmin ja monipuolisemmin. Suurin valttimme niin saneeraus-, remontointi- kuin rakennusprojekteissamme on osaava ja asiakaspalvelulähtöinen henkilökuntamme: joukkoomme kuuluu tällä hetkellä 30 alan rautaista ammattilaista. Liikevaihto vuonna 2017 oli n. 13 M€. Menemme takuuseen asentajiemme ja työmiestemme ammattitaidosta, minkä lisäksi käytämme vain luotettavia aliurakoitsijoita ja tavarantoimittajia.

Turvallinen valinta yhteistyökumppaniksi!

Olemme todistetusti luotettava valinta yhteistyökumppaniksi – olemme mukana Luotettava kumppani -ohjelmassa (tilaajavastuu.fi) ja toiminnallamme on RALA-pätevyys. Meiltä saatte kokonaisvaltaisen palvelun halutessanne vuosisopimuksella, laskutustyönä tai urakkahinnalla.

Tervetuloa sivustolle tutustumaan toimintaamme!

Ota yhteyttä, niin tutustutaan paremmin!

Ota yhteyttä

Etkö löytänyt etsimääsi tai haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä oheisella lomakkeella!