Proffs på stora helheter i huvudstadsregionen

Läs mer

Proffs på stora helheter i huvudstadsregionen

Veljekset Nuutinen Oy är ett ansvarsfullt företag inom fastighets- och lägenhetsrenovering. Vi genomför projekt som huvudentreprenör och likaväl betjänar på mindre uppdrag åt såväl företag som privatkunder.

Vi erbjuder också ett mångsidigt sortiment av tjänster, fasta inredningar och förvaringslösningar till kök, hall, badrum och garderob.

Vi omsatte år 2012 nästan 9 miljoner euro. Med ca 50 medarbetare har vi flexibilitet och resurser för de flesta uppdragstyper inom byggsektorn. Dessutom anlitar vi pålitliga underentreprenörer.

Din trygga byggpartner

Tillverkningen av våra egna OLIVE-köksinredningar startade år 2001 och så småningom tog vi itu även med köksrenoveringsprojekt på större höghus. Med erfarenhet och nöjda kunder har vår verksamhet kunnat utvidgas till flera andra grenar inom byggsektorn.

Vi deltar i programmet Luotettava kumppani (En trygg partner) av Suomen Tilaajavastuu Oy. Vi är också ett företag med RALA-behörighet av Bygkva rf, som är en finländsk organisation för främjande och övervakning av kvalitén inom byggbranschen.

Bygg med oss! Vi erbjuder en helhetsomfattande tjänst efter din önskan: på årsackord, offert eller debitering per tim.

Kontakta gärna oss – tillsammans når vi en uppbyggande lösning!

kuva1

Ota yhteyttä

Etkö löytänyt etsimääsi tai haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä oheisella lomakkeella!